header image

Fillmed

Fillmed heeft al bijna 40 jaar ervaring en is dé anti-ageing expert bij uitstek, niet alleen in Nederland maar ook in 65 andere landen. De oprichter, Michel Tordjman is nog steeds verbonden aan Fillmed en staat aan de wieg van alle nieuwe ontwikkelingen, ook bij deze state-of-art peelings verrijkt met de werkstof stof gluconolactone.

Fillmed werkt met een cocktail van 53 ingrediënten, waaronder vitamines, aminozuren, co-enzymen, mineralen, nucleïnezuren en anti-oxidanten.

Peelings werden al door de vroege Egyptenaren uitgevoerd door het gebruik van fruitzuren en melkzuren en is dus geen nieuwe behandeling, maar een al eeuwenoud gebruik.

Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellenlaag en stimuleert de fibroblasten, daardoor worden werkstoffen, die daarna op de huid worden aangebracht, beter opgenomen door de huid. Ook werkt het tegen pigmentvlekken, verfijnend op de poriënstructuur, tegen fijne lijntjes en geeft het glans. De peelings zijn vernieuwd in samenstelling en bevatten nu niet alleen glucolzuur maar ook gluconolactone, hierdoor zijn ze beter verdraagbaar en geven minder huidreacties.

Fillmed

Fillmed Peeling

Wil je een verbeterde huidkwaliteit? Probeer dan de Fillmed peeling!

Filorga biedt drie verschillende peelings:

De Fillmed peelings hebben een betere tolerantie, de huid is (nagenoeg) niet rood en gaat niet vervellen. Deze peelings worden daarom ook de Lunchpeel genoemd; je ziet er direct fantastisch uit!

Klik hier om naar de prijslijst te gaan.