header image
image decleor products

Decléor

Decléor wordt in Nederland verkocht door zo'n 250 schoonheidsinstituten. Het Franse Decléor formuleert unieke huidverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn (vrij van chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen). De producten en behandelingen van Decléor bieden de huid de fijnste essentiële oliën.

De historie

De geschiedenis van Decléor kwam 40 jaar geleden voort uit enthousiasme en energie.

Het merk heette toen CLEOR (La Clé en Or qui ouvre le Temple de la Beauté - de gouden sleutel tot de schoonheidstempel). De uitgangspunten daarvan waren: "zichzelf zijn en niet de schijn ophouden". Elk onderdeel daarvan was ontworpen voor de huid, het lichaam en de geest: een fantastische, vooruitstrevende holistische benadering...

Dat was in 1974!

Aan de oorsprong van dit fantastische avontuur stond een team enthousiaste medewerkers met veel durf, waaronder een schoonheidsspecialiste, een arts, een shiatsuleraar en een geniale aromatherapeute/fysiotherapeute, die een pionier was op haar gebied. Op basis van hun gemeenschappelijke kennis, hun globale benadering van het lichaam en hun beheersing van de energiepunten konden zij verrukkelijke aromatische rituelen creëren die in de schoonheidsinstituten toegepast konden worden.

image decleor massage


Zij zorgden ervoor dat geheel nieuwe schoonheidsbehandelingen ontstonden die gecombineerd werden met unieke, 100% zuivere en 100% natuurlijke productlijnen die geen kleurstoffen of conserveermiddelen bevatten. Deze hyperactieve serums, die Aromessences worden genoemd en onder de dagcrème worden aangebracht, krijgen onmiddellijk succes. Ze worden al snel gevolgd door innoverende verzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam, en tevens door een zonverzorgingslijn en een lijn voor mannen; al deze lijnen maken gebruik van fijne texturen, serums, balsems en crèmes.

Een decennium ging voorbij en CLÉOR werd DECLÉOR: een keerpunt voor het merk.

image products

AROMESSENCE™

De wetenschappers van Decléor zijn vooral goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse essentiële oliën. Ze worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid wordt bereikt. In hun zuivere vorm zijn de essentiële oliën bijzonder doeltreffend, maar wanneer ze samen gebruikt worden versterken ze elkaar. Sommige essentiële oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze worden gedoseerd en gemengd, getransformeerd in ware schoonheidsconcentraten. Om deze reden bestaan de Decléor Arromessencetm producten altijd uit tenminste 3 verschillende essentiële oliën. Hun samenstelling verraadt wetenschappelijke complexiteit en de gevoelige benadering van experts! Slechts enkele druppels olie, aangebracht na de reiniging en vòòr het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint te verhelderen.

BEHANDELINGEN

Alle behandelingen van Decléor zijn gebaseerd op dezelfde filosofie die het gebruik van essentiële oliën met een digitopressie-massagetechniek combineert. De digitopressie-massagetechniek gebruikt een zachte maar stevige druk op specifieke sleutelpunten op de oppervlakte van de huid, teneinde energie die zich bevindt in onzichtbare kanalen, genaamd meridianen, te kalmeren, te stimuleren of te verspreiden. De behandelmethoden van Decléor combineren digitopressiebewegingen zowel op de rug als het gezicht met het gebruik van essentiële oliën om de toestand van de huid te verbeteren, een mooie teint te geven en gezichtsspieren te ontspannen. Eveneens worden rimpels vermindert, alle tekenen van vermoeidheid uitgewist, de bloedcirculatie en cellulaire uitwisselingen worden bevorderd en stress verlicht, het geen vaak de oorzaak is van huidproblemen.

MEER WETEN?
Wil je meer informatie over wat decléor voor jou kan betekenen of direct een afspraak maken,
bel dan gerust naar: 070 -213 65 61